Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и аз изпуснах диотчето в фара ама с една пинсета го измъкнах )
    alfa 164 t.s ex
    tipo 2,0 16v turbo ex
    opel astra amnesia ex
    megane 2 ex
    alfa 159 jtd ех
    audi A6/S TQ 330+
    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Благодарности на b_angelov, че ми направи копчанцаата на плафона работещи! Гоуем си Боре ша черпя боза!
      Attached Files
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Може да ви се стори малко глупаво питането ми ама.........Та как да сеи настроя проклетите пръскалки за стъклата?Гледах, оглеждах и нищо не видях което да въртя а не ми се иска да ги счупя.А тези на фаровете настройват ли се?Или и двата вида са без настройка?
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

• И аз ги гледах, и не стават за регулиране. Поръчах си нови за стъклата.
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Е добре де а каква е гаранцията ,че ще пръскат където трябва.Мойте бият леко нагоре и половината течност отиват на тавана и задният капак.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

Comment

• Със тънка игла в дупчицата и регулираш

Comment

• Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                Е добре де а каква е гаранцията ,че ще пръскат където трябва.Мойте бият леко нагоре и половината течност отиват на тавана и задният капак.
                При мене е същата работа. Ще видя новите как ще са.

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                Е добре де а каква е гаранцията ,че ще пръскат където трябва.Мойте бият леко нагоре и половината течност отиват на тавана и задният капак.
                Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
                Със тънка игла в дупчицата и регулираш
                Не става. Не е дупчица, а правоъгълен процеп.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Побългарете малко...подложете нещо отдолу от страна към фаровете за да се промени ъгъла...пробвайте нещо, няма начин да не се регулират някак си!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• И това пробвах на пръскалките за стъклата, няма начин. А за фаровете не ща и да пробвам, едната пръскалка по каско струваше 80лв, за да я сложат ми откачиха бронята и после имах ядове с парктроника.

Comment

• Е това с побългаряването ясно.Някак ми писна от този термин и ми се иска да не побългарявам.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

• Утре ще й правя основно почистване вътре/вън/двигатгел и ще разгледам тея пръскалки от любопитство. Не вярвам да няма начин!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                          И това пробвах на пръскалките за стъклата, няма начин. А за фаровете не ща и да пробвам, едната пръскалка по каско струваше 80лв, за да я сложат ми откачиха бронята и после имах ядове с парктроника.
                          На мен ми прави впечатление следното: Когато съм спрял и си мия стъклото, "къпя" всички около себе си, когато карам над 100 пр. от въздушната струя пръскат горе - долу където трябва. Та въпроса е: Ако ги свалите, при висока скорост дали няма да ви мият само долната част на прозореца?
                          sigpic

Comment

• И в книжката на колата пише, че се регулират така, че да пръскат върху стъклото при движение, а не на място. Но все тая, в града не мога да карам със 100 за да си измия джама. И това го пише за спортвагона, за седана не пише как се регулират.

Comment

• Това ме подсеща, че следващата екстра върху която трябва да се замислят производителите е да се направи така, че налягането на пръскалките или посоката на пръскане да се променя в зависимост от насрещния въздушен поток. Може и да го има някъде внедрено това.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не знам дали при БМВ не го има,защото имат система,която следи натиска на чистачките върху стъклото и силата на натиск се регулира според скоростта на движение,така че да не се затормозява мотора на чистачките
                                alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Working...
                                X